Візит в торгово-промислову палату

Опубліковано #khanasV On 11:35

29 лютого 2012 в Торгово-промисловій палаті  ПМР відбулася зустріч з представниками ТМГО «Товариства дружби Тернопіль - Тирасполь», яку представляли  Марчук Іван Автономович - в.о. голови «Товариства дружби Тернопіль - Тирасполь» та  Білий Сергій Степанович - член Ради «Товариства дружби Тернопіль - Тирасполь».


У зустрічі взяли участь Президент ТПП ПМР В.Н.Кожан, Віце - президент ТПП ПМР Ю.Г. Ганін, начальник Управління організаційної роботи та підтримки підприємництва І.І. Бугаєнко та спеціаліст Управління підтримки малого бізнесу Т.Г. Заболотна.

На зустрічі обговорювалося питання відвідування підприємств ПМР з метою реалізації продукції на території Західної частини України.

Під час зустрічі також обговорили питання співпраці в галузі туризму. Представниками Товариства була надана інформація про проведення наступних заходів:

- 27-28 квітня 2012 р. - VII Міжнародний інвестиційний форум в м. Тернопіль;

- 24-25 квітня 2012 р. - IV Міжнародна науково-технічна конференція: «Світлотехніка й енергетика: історія, проблеми, перспективи»;

- 17-20 травня 2012 року - IV Західноукраїнська туристична виставка-фестиваль в м. Тернопіль.

На завершення зустрічі відбулося підписання Угоди між «Товариством дружби Тернопіль-Тирасполь» та Торгово-промисловою палатою ПМР з метою постійного розширення і зміцнення довгострокового співробітництва між діловими колами та товаровиробниками Тернопільській області та Придністров'я, а також для зміцнення і розширення економічного, науково-технічного і культурного співробітництва.
На фото момент підписання угоди

0 Response to 'Візит в торгово-промислову палату'

Дописати коментар

Прихильники