Оголошується відбір учасників тренінгів для тренерів в рамках проекту «Побудова мостів між громадськими організаціями, бізнес-асоціаціями та мас-медіа з Молдови, України та Росії задля запобігання конфліктам у Придністров’ї».
Загальна інформація
Проект «Побудова мостів між громадськими організаціями, бізнес-асоціаціями та мас-медіа з Молдови, України та Росії задля запобігання конфліктам у Придністров’ї», який реалізується Фондом Східна Європа – Молдова (ФСЄ-М) у співпраці з Фондом Східна Європа – Україна (ФСЄ-У) та Фондом «Нова Євразія» - Росія за фінансової підтримки Європейського Союзу та Королівства Швеція.

Діяльність в рамках проекту направлена на розбудову спроможності громадських організацій, бізнес та медіа асоціацій регіону приймати вагому участь у процесі подолання наслідків конфлікту в Придністров’ї. В рамках проекту буде зібрано разом зацікавлені сторони з Молдови (в тому числі Придністров’я), України та Росії та налагоджено співпрацю між ними з використанням неполітичних підходів.
Одним з компонентів проекту є проведення заходів з розбудови спроможності громадських організацій та медіа. З цією метою Фонд Східна Європа разом з ФСЄ-М проводять конкурс серед представників громадських організацій та медіа організацій, які зацікавлені прийняти участь у тренінгу для тренерів, після якого провести тренінг для громадських організацій та журналістів Молдови, України та Росії. Тренінг для тренерів відбудеться орієнтовно у травні 2013 р., а подальші тренінги заплановано на другу половину 2013 р.
Мета оголошення про конкурс на відбір учасників
До участі у тренінгу для тренерів запрошуються експерти/тренери, які працюють в сфері, що дотична до тематики проекту. Тренінг буде направлений на вдосконалення знань та спроможності у сфері розвитку громадського сектору та медіа у регіонах, на території яких відбуваються конфлікти. Учасники тренінгу для тренерів повинні мати досвід роботи у якості тренерів як мінімум в одному з наступних напрямків:
  • Організаційний та проектний менеджмент;
  • Залучення ресурсів і фандрейзинг;
  • Комунікації/взаємодія зі ЗМІ для недержавних організацій;
  • Проведення кампаній громадянського представництва, мобілізація громад та створення атмосфери довіри;
    • Політично незаангажоване висвітлення тематики конфліктів;
    • Етика у мас-медіа;
    • Інструменти вирішення конфліктів для медіа.
Планується організувати два тренінги для окремих груп тренерів, які включатимуть:
  1. Тренінг для тренерів у сфері роботи з громадськими організаціями, який проводитиметься у Молдові;
  2. Тренінг для тренерів у сфері роботи з медіа, який проводитиметься в Україні.
Після проведення таких двох тренінгів для тренерів передбачається, що кожен учасник самостійно проводитиме один тренінг для представників недержавних організацій або медіа з Молдови, України та Росії.
Аплікаційні документи
Для участі у програмі просимо надати наступні документи:
  • Заповнену аплікаційну форму (англійською або російською мовою). Шаблон форми знаходиться на сайті Фонду Східна Європа-Україна:www.eef.org.ua в Розділі «Прес-Центр. Новини»);
  • Резюме англійською або російською мовою, в якому відображено досвід роботи у якості тренера та контакти щонайменше трьох осіб, до яких можна звернутися за більш детальною інформацією щодо вашої кандидатури;
  • Мотиваційний лист англійською або російською мовою на участь в тренінгу для тренерів.
Подання документів на участь у конкурсі:
Останній термін подачі документів – 22 лютого 2013 року до 17.00.
Заявки повинні бути надіслані на адресу електронної пошти:oshavarova@eef.org.ua з поміткою у темі листа «Тренінг для тренерів у сфері НУО» або «Тренінг для тренерів у сфері медіа» (залежно від сфери діяльності заявника).
Питання щодо цього оголошення можуть бути надіслані у письмовому вигляді Юрію Піскалюку, менеджеру програм Фонду Східна Європа, електронною поштою на адресу: yuriyp@eef.org.ua

Контакти

0 Response to 'Тренінги для тренерів у Молдові та Україні'

Дописати коментар

Прихильники