НУО будують мости

Опубліковано #khanasV On 08:15
Фонд Східна Європа-Україна разом зі своїми партнерами Фондом Східна Європа – Молдова та Фондом «Нова Євразія» (Росія) проводять тренінги ля громадських організацій в рамках Проекту «Побудова мостів між громадськими організаціями, бізнес-асоціаціями та мас-медіа з Молдови, України та Росії задля запобігання конфліктам у Придністров’ї».
 Проект здійснюється за фінансової підтримки Європейського Союзу та Королівства Швеція.
Діяльність в рамках проекту направлена на розбудову спроможності громадських організацій, бізнес та медіа асоціацій регіону щодо участі у процесі подолання наслідків конфлікту в Придністров’ї. В рамках проекту буде зібрано разом громадських діячів з Молдови (в тому числі Придністров’я), України та Росії та створені можливості для співпраці між ними з використанням неполітичних підходів.

В рамках проекту сьогодні  в Кишиневі розпочався тренінг з адвокасі, мобілізації громади та побудови довіри для організацій громадянського суспільства. Тренінг триватиме до 17 жовтня. Участь у тернінгу приймає заступник голови Товариства дружби "Тернопіль-Тирасполь" Володимир Ханас

0 Response to 'НУО будують мости'

Дописати коментар

Прихильники