28 березня відбувся круглий стіл з обговорення результатів проекту «Громадська антикорупційна кампанія з перевірки декларацій посадових осіб органів місцевої влади Тернопільської області».
В роботі круглого столу взяли участь представники громадських організацій, відділу комунікацій Головного управління Національної Поліції, Служби Безпеки України, підприємці.
Всі учасники обговорення погодились з тим, що до цього часу органи влади та місцевого самоврядування демонструють недостатню відкритість та прозорість. Виявлені невідповідності у деклараціях підтверджують, що не дивлячись на Революцію Гідності, деякі чиновники продовжують справи «попередників». Представники силових структур запропонували механізми ефективної співпраці з громадськістю , щоб були отриманні якісні результати. На жаль, до цього часу, робота НАЗК з перевірки декларацій чиновників є незадовільною.
Всі учасники круглого столу отримали друковані примірники «Аналітичного звіту за результатами громадського моніторингу відповідності інформації у деклараціях перших посадових осіб місцевих органів влади Тернопільської області з реальним рівнем їхнього життя».

0 Response to 'Круглий стіл за результатами громадського моніторингу декларацій чиновників'

Дописати коментар

Прихильники