7 червня в приміщенні Тернопільської обласної Ради  відбувся круглий стіл "Енергоефективність Тернопільщини: стан та напрямки реформування в умовах євроінтеграції". В роботі круглого столу взяв участь голова ГО "Товариство дружби Тернопіль-Тирасполь" Іван Марчук.
       На початку круглого столу координатор проектів Інституту регіонального розвитку Орест Микита презентував "Інформаційну довідку щодо аналізу існуючого стану в сфері енергоефективності та відновлюваної енергетики в Тернопільській області, проведеного в рамках контролю громадськості за реформуванням енергетичного сектора на регіональному рівні в контексті виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС".
       В ході обговорення даної "Інформаційної довідки" піднімались також  проблеми впровадження альтернативних джерел енергії, актуальні питання проведення енергоаудиту установ області, вимоги до інвестиційних пропозицій громад у сфері енергетики.
       Окрему увагу було приділено досвіду енергоефективного врядування в м. Чортків та реалізації енергозберігаючих і енергоефективних заходів в ОСББ м. Тернополя.

Захід відбувся з ініціативи Інституту регіонального розвитку і сприяння Тернопільської облдержадміністрації.

0 Response to 'Іван Марчук взяв участь в засіданні круглого столу щодо енергоефективності Тернопільщини'

Дописати коментар

Прихильники