12 жовтня 2018 року відбулася робоча зустріч Голови ГО "Товариство дружби Тернопіль-Тирасполь",керівника проекту «Громадський моніторинг прозорості та доброчесності проведення ремонтів доріг в Тернопільській області» Івана Марчука і Голови «Творчого об`єднання  «Нівроку» Олександра Домбровського   з Головою Тернопільської обласної державної адміністрації Степаном  Барною.
В зустрічі також взяли участь:
Іван Крисак – Перший заступник голови облдержадміністрації;
Володимир Хемій – Перший заступник начальника Служби автомобільних доріг в Тернопільській області;
Леся Серетна – Заступник начальника управління регіонального розвитку, інфраструктури та дорожного господарства обласної державної адміністрації;
Ігор Стефанів – Регіональний координатор ПРООН в Тернопільській області.
Голова Тернопільської ОДА запевнив про повну підтримку впровадження проекту з моніторингу якості і прозорості ремонтів доріг на території Тернопільщини. Контактною особою для ефективної співпраці та координації діяльності між облдержадміністрацією, службою автомобільних доріг та «Творчим об`єднанням «Нівроку» було визначено Лесю Серетну. Всі питання і зауваження щодо ремонтів доріг будуть обговорюватись під час наступних робочих зустрічей та на нарадах за участю керівництва ОДА.
Після робочої зустрічі з Головою ОДА Олександр Домбровський та Іван Марчук були запрошені на селекторну нараду з питань поточного стану ремонту доріг державного та місцевого значення в Тернопільській області під головуванням Першого заступника голови облдержадміністрації Івана Крисака. В ній взяли участь представники управління капітального будівництва ОДА, управління регіонального розвитку, інфраструктури та дорожного господарства ОДА, Служби автомобільних  доріг області, керівники райдержадміністрацій, представники підрядних організацій.
На нараді Іван Крисак повідомив учасників про те, що на території області впроваджується проект за підтримки ПРООН «Громадський моніторинг прозорості та доброчесності проведення ремонтів доріг в Тернопільській області». Закликав надавати учасникам проекту необхідну інформацію та сприяти його успішній реалізації.

ї.

0 Response to 'Марчук Іван зустрівся з головою Тернопільської облдержадміністрації Степеном Барною'

Дописати коментар

Прихильники