Про події 21 грудня біля Арт-бару "Коза" я взнав, ще того ж дня з телефонних дзвінків. Журналісти написали чимало про свавілля міліції  і, переконаний, напишуть ще. Появились заяви та звернення громадських активістів. Сьогодні всі мали нагоду поспілкуватись з учасниками та очевидцями подій. Не знаю,чи узгодили б ми якусь спільну позицію. Але повідомлення на офіційній іменці УМВСУ в Тернопільській області про вирок міськрайонного суду на користь дій міліції за день (!) до самого засідання суду переконало  присутніх, що потрібно гуртуватись, аби захищатись від нападів міліції. Тому ідея провести в Тернополі довготривалу акцію "Очистимо міліцію від сміття" була підтримана одноголосно. Про хід акції ми інформуватимемо всіх зацікавлених .


Розумію, що від сміття потрібно очищати не лише міліцію, а й владу і суспільство. Але переклад назви акції російською заінтригував, тож починатимемо з неї.
Чекаємо пропозицій та ідей.
П.С. Арт-бар "Коза" є довголітнім партнером Мандрівного фестивалю документального кіно з прав людини DocudaysUA у Тернопільській області
Володимир Ханас
П.П.С.Арт-бар "Коза" є довголітнім партнером ТМГО "Товариство дружби "Тернопіль Тирасполь"

0 Response to 'Очистимо міліцію від сміття. Акція в Тернополі'

Дописати коментар

Прихильники