Декларації чиновників – під контроль громадськості

Опубліковано Тернопіль-Тирасполь On 12:11



13 вересня 2016 року в приміщенні готелю «Тернопіль» відбувся круглий стіл «Декларації чиновників – під контроль громадськості». В його роботі взяли участь представники громадських організацій, Головного управління національної поліції в Тернопільській області та Тернопільської обласної Ради.
В його роботі також взяв участь Голова ТМГО «Товариство дружби Тернопіль-Тирасполь» Марчук Іван.
В ході обговорення питання відповідності способу життя чиновників до офіційно задекларованих ними статків було прийнято рішення про створення антикорупційної Коаліції «Чесна влада –багата Держава».
Своє бачення проблеми та шляхи її вирішення представники неурядових організацій закріпили в Меморандумі. Під час круглого столу даний Меморандум підписали керівники 12 громадських організацій. ТМГО «Товариство дружби Тернопіль-Тирасполь» також підписало Меморандум та буде брати активну участь в його впровадженні.
Компанія «Громадська антикорупційна кампанія з перевірки декларацій посадових осіб органів місцевої влади Тернопільської області» здійснюється Творчим молодіжним об’єднанням «Нівроку» та підтримується ПРООН відповідно до проектного документа Проекту “Прозорість і доброчесність публічного сектору”.



0 Response to 'Декларації чиновників – під контроль громадськості'

Дописати коментар

Прихильники