26 червня відбувся круглий стіл «Дороги Тернопільщини: як відремонтували дороги після ремонтів».  В роботі круглого столу взяли участь: начальник управління регіонального розвитку, інфраструктури та дорожного господарства ОДА Олег Продан, заступник начальника Служби автомобільних доріг в Тернопільській області Юрій Ходаковський представники громадських організацій «Нівроку», «Автомайдан», «Товариство дружби Тернопіль-Тирасполь», Демальянс» та ЗМІ.
Голова "Товариства дружби Тернопіль-Тираспль" Марчук Іван представив результати моніторингу здійсненого виїзними групами в червні місяці на дороги державного та місцевого значення. Це були ділянки доріг,які підпадали під моніторинг у 2018 році і до яких були зауваження щодо якості виконаних робіт.    Приємно те, що у спільних виїздах взяли участь представники САД у Тернопільській області та Тернопільської ОДА. Це підтвердило об`єктивність та незаангажованість результатів виїздів.
Відбулось жваве обговорення проблем у сфері ремонту доріг області та пошуку шляхів їх вирішення.
 Представники Служби автомобільних доріг в Тернопільській області та Тернопільської ОДА погодились , що такі зустрічі з небайдужою громадськістю повинні відбуватись регулярно, та разом маємо розробити та запропонувати "Стратегію ремонтів доріг в Тернопільській області".
Даний захід відбувся в рамках проекту "Ініціатива із збереження прозорості в будівництві" за підтримки Міжнародного секретаріату CoST 






0 Response to 'Дороги Тернопільщини: як відремонтували дороги після ремонтів'

Дописати коментар

Прихильники